ОБЈАСНУВАЊЕ НЕШТО ОД НЕШТО.

СОПСТВЕНИК
Ристе Трајков - Боцка
ФИРМА
Боцка Шопинг дооел Скопје
КОНТАКТ - ВИБЕР  - МОБИЛЕН
070-554-183


------- КОЛИЧИНА?
КОЛИЧИНАТА НЕ Е ОГРАНИЧЕНА , КОЛИЧИНАТА Е СПОРЕД ВАША ПОТРЕБА.

------- ДОСТАВА?
ДОСТАВАТА ЈА ПЛАЌАТЕ ВИЕ ОД ПРИЛИКА 180 ДЕНАРИ.

------ ЦЕНА?
ЦЕНИТЕ СЕ ПИШАНИ НА ЛИСТ И Е СЛИКАН ПРОИЗВОДОТ.
ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НА ГОЛЕМО.
ЦЕНИТЕ СЕ ЗА СОРАБОТКА.
ЦЕНИТЕ НЕ СЕ МЕНУВААТ ДОКОЛКУ РАСТЕ КОЛИЧИНАТА.

----- НАПЛАТА?
МОЖЕ ДА СЕ ПЛАТИ НА ФАКТУРА.
МОЖЕ ДА СЕ ПЛАТИ НА ДОСТАВУВАЧОТ.

----- КВАЛИТЕТ?
КВАЛИТЕТОТ Е СЕКОГАШ КОЛКУ МОЖЕ ДОБАР.
ДОКОЛКУ НЕ Е ДОБРО НАПРАВЕНО НЕМА ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ.

----- ПЕЧАТНА ГРЕШКА?
ВИ СЕ ПРАЌА СЛИКА ОД ПРОГРАМОТ КАКО Е НАПИШАНО КАКО ЌЕ ИЗГЛЕДА, СО ТОА МОЖЕТЕ ДА ПРАШАТЕ СЕ ШТО ВЕ ЗАНИМА.
ОБАВЕЗНО ПОРЧИТАЈТЕ СЕ ДО ТОЧКА ДАЛИ Е ДОБРО НАПИШАНО БИДЕЌИ ПОТОА НЕМА НАЗАД.
СЕ СЛУЧУВААТ ПЕЧАТНИ ГРЕШКИ.

----- ДИМЕНЗИИ?
ДАДЕНИТЕ ДИМЕНЗИИ НЕ СЕ ФИКСНИ ТИЕ СЕ САМО ПРИКАЖАНИ ЗА ПОЛЕСНО ДА СЕ ИМА ПРЕСТАВА КОЛКУ ПАРИ БИ КОШТАЛ ПРОИЗВОДОТ.
ДОКЛКУ ВИ Е ПОТРЕБЕН ТОЈ ПРОИЗВОД СО ТАА ДИМЕНЗИЈА ОДМА ЈА ИМАТЕ ЦЕНАТА.
ДОКОЛКУ НЕМА ОБЈАВЕНО СО ВАШАТА ДИМЕНЗИЈА САКАНА ПРАШАЈТЕ МЕ ЗА ВЕДНАШ ДА ВИ ДАДАМ ЦЕНА.

----- ИНФОРМАЦИИ.
ИНФОРМАЦИИ МОЖЕ ДА ДОБИЕТЕ ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ ВО ПРИНЦИП 20 ЧАСА СУМ ДОСТАПЕН НА ВИБЕР ВИ Е НАЈЛЕСНО 070-554-183 РИСТЕ.

----- СЛИКИ?
СЛИКИТЕ ШТО СЕ ОВДЕ ЗА СОРАБОТКА НЕ ВИ ПРЕПОРАЧУВАМ ДА ГИ ОБЈАВУВАТЕ ИЛИ СПОДЕЛУВАТЕ.
ДОКОЛКУ ВИ ТРЕБА СЛИКА ЗА ДА ВИДИТЕ ИЛИ ДА ПОКАЖЕТЕ НА ВАШ КЛИЕНТ ПИШЕТЕ МИ ДА ВИ ДАДАМ.
ЗА ТОЧНО ДА ГО ИМАТЕ ПРОИЗВОДОТ МОЖЕ ДА СИ НАРАЧАТЕ ОНА ШТО ВАС ВИ Е ПОТРЕБНО СО ТОА ШТО РАБОТИТЕ ПА ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ ПА МОЖЕ ДА СИ ГИ УКРАСУВАТЕ И ДА СИ ГИ СЛИКАТЕ ДА СИ ОБЈАВУВАТЕ.

----- СПОДЕЛИ?
МОЖЕ ДА КАЖЕТЕ НА ЛУЃЕ ШТО РАБОТАТ СО ДЕКОРАЦИИ ЗА ДА СИ НАБАВАТ И ОНИ - НО - ВЕБ СТРАНАТА А НЕ ОВОЈ ЛИНК СТОЕ ЗА СОРАБОТКА.
ОВОЈ ЛИНК ГО ДАВАМ САМО ЈАС.
ВЕБ СТРАНАТА КАКО БОЦКА ШОПИНГ ТОЧКА МК МОЖЕ ДА СЕ ШЕРУВА ДА СЕ СПОДЕЛУВА ТОА НЕ Е НИКАКОВ ПРОБЛЕМ.
counter free
webcounterwebsite
Почитувани наши клиенти ви Благодариме за Довербата и долгогодишната соработка. Со Почит и голема благодарнос до Вас од Боцка Шопинг.
ИЗРАБОТКА  -  СОРАБОТКА  -  ИЗРАБОТКА
LASERSKO
ПРОДАВНИЦА
ЦЕНИТЕ СЕ ФИКСНИ БЕЗ РАЗЛИКА НА КОЛИЧИНАТА
ОВИЕ СЛИКИ СЕ САМО ЗА СОРАБОТНИЦИ И НЕ СЕ ЈАВНИ