webcounterwebsite
Сите ЦЕНИ се на самите производи прикажани, ВЛЕЗЕТЕ во саканиот производ и имате објаснување и ЦЕНА.
Riste Trajkov
Izrabotka na Rodendenski Dekoracii
Боцка Шопинг
Rodendenski Proizvodi
Rodendenski Proizvodi Dva
Tuesday, February 11, 2020
Што е најважно да знете во врска за изработка на вашите производи.
За роденденот на вашето дете е скоро исто како кога се закажува свадба порано и затоа ве поцетуваме нарачките да бидат закажани порано три до четри недели пред роденденот за да може да го имате она што го сакате.

Tuesday, February 11, 2020
Како да направите нарачка?
1. Одберете производ.
2. На вибер пратете ни слика од производот или називот на производот.
3. Ќе ни кажете кое е името и колку години полни детето.
4. Која е темата на роденденот.
5. Од кој град сте и вашето име и презиме.

Нарачката гледајте да ја направите две до три недели пред роденденот за да може да се среди се.

Откако  е направена нарачката ние го правиме дизајнот и ви го праќаме на вибер, вие го потврдувате и потоа се изработува.

Откако ќе бидат направени ви испраќаме фотографија дека се направени и да видите како излегле склопени производите.

Цените се јавно објавени за да може полесно да си пресметате а воедно и цените за сите клиенти се исти.

Tuesday, February 11, 2020
Како да платите?
1. Откако ќе бидат направени вашите производи ќе бидат испратени по Карго Експрес.
2. Можете да го подигнете пакетот од нивната база или да ви го донесат до дома.
3. За да го подигнете пакетот од кај нив ќе мора да ја платите сумата на Боцка Шопинг и доставата.
4. Доставата се движи од прилика зависно колку е голем пакетот од 100 денари до 190 денари.
5. Доколку имате време или ви е блиску базата на карго експрес најпожелно би било таму да ја подигнете нарачката.
6. Во прилог на странава наша може да ги видите сите телефонски броеви од вашиот град на карго експрес за полесно да се договорите во врска за подигање на пакетот.
7. Карго Експрес пакетот го држи кај нив 7 дена потоа го враќа назад кај нас.
8. Нарачката стига кај вас наредниот ден, чим ја предадеме на карго експрес, а за тоа ве информираме дека пакетот е пратен.

Tuesday, February 11, 2020
КУПОН НА ПОПУСТ
Загарантиран попуст (бесконечен), попустот расте зависно од тоа колку купони имате собрано, секој клиент пазари за себе со своите купони, еден купон е еден посто попуст колку купони имате толку попуст добивате.
Со секоја нарачка, попустот важи на собраните купони и плус за новата нарачка добивате нов купон на тој начин полесно до купоните и поголем попуст добивате.
Попустот се рачуна само на вредноста на нарачаната роба.

КАКО ДА СЕ ДОБИЈАТ КУПОНИТЕ
Ние ве заведуваме со име и презиме и место на живеење и плус го заведуваме купонот со неговиот сериски број така да ние имаме контрола на вашите купони лични, добивате купон на следниве вредности.


(купони до -5%)
Доколку сумата изнесува од 380 денари до 799 денари добивате 1 купон.
Доколку сумата изнесува од 800 денари до 1499 денари добивате 2 купона.
Доколку сумата изнесува од 1500 денари до 2399 денари добивате 3 купона.
Доколку сумата изнесува од 2400 денари до 3499 денари добивате 4 купони.
Доколку сумата изнесува од 3500 денари до 4799 денари добивате 5 купони.

(купони од-5%до -10%)
Доколку сумата изнесува од 580 денари до 1199 денари добивате 1 купон.
Доколку сумата изнесува од 1200 денари до 2099 денари добивате 2 купона.
Доколку сумата изнесува од 2100 денари до 3199 денари добивате 3 купона.
Доколку сумата изнесува од 3200 денари до 4499 денари добивате 4 купони.
Доколку сумата изнесува од 4500 денари до 5999 денари добивате 5 купони.

(купони од-10%до -15%)
Доколку сумата изнесува од 680 денари до 1399 денари добивате 1 купон.
Доколку сумата изнесува од 1400 денари до 2399 денари добивате 2 купона.
Доколку сумата изнесува од 2400 денари до 3599 денари добивате 3 купона.
Доколку сумата изнесува од 3600 денари до 4999 денари добивате 4 купони.
Доколку сумата изнесува од 5000 денари до 6599 денари добивате 5 купони.

Tuesday, February 11, 2020
Берово-070-884-628/078-295-183
Богданци-077-502-020/078-449-501
Кавадарци-075-467-828
Кочани-078-443-133
Кратово-078-681-895/071-564-986
Куманово-071-260-543
Кичево-075-365-032
Крива Паланка-072-233-555
Крушево-071-206-485
Валандово-070-374-957
Велес-076-495-244/076-495-466
Виница-075-443-185/070-376-022
Делчево-033-410-461
Демир Капија-070-343-179
Дебар-070-572-411
Дојран-070-570-412
Демир Хисар-075-405-375

Tuesday, February 11, 2020
Гевгелија-078-410-329
Гостивар-073-260-549
Струга-070-737-454
Струмица-070-633-453
Свети Николе-070-334-123
Радовиш-070-484-838
Ресен-070-237-293
Пробиштип-077-755-188
Пехчево-070-213-705
Прилеп-075-208-951
Македонски Брод-078-203-124
Македонска Каменица-070-213-194
Неготино-070-218-716
Ново Село-078-899-844
Охрид-070-307-863
Тетово-075-460-543
Штип-075-311-286
Битола-070-307-883

Tuesday, February 11, 2020
Телефонски броеви на Карго Експрес од нивните канцеларии во вашиот град.
Tuesday, February 11, 2020
Контакт.
Ристе Трајков
ВИБЕР

(пишете ни на вибер за полесна комуникација)

070-554-183
Tuesday, February 11, 2020
Боцка Шопинг - дооел, Скопје
НЛБ Банка - жиро сметка
210-0712336101-32

Tuesday, February 11, 2020
riste.bocka@yahoo.com
Salfetki i Podmetaci Bocka Soping
Tuesday, February 11, 2020
Политиката на приватност на www.bockasoping.mk појаснува каде и како се чуваат личните податоци на сите регистрирани купувачи. Оваа политика на приватност се однесува само за Боцка Шопинг, а доколку е присутен линк кој поврзува со други веб страни, ние не превземаме никаква одговорност во однос на заштитата на личните податоци која ја обезбедуваат тие веб страни.
Сите веб и социални страни се објавени на нашата веб страна и гарантираат сигурност.

Сите лични податоци кои корисникот ги дава на Боцка Шопинг се користат за успешна достава на производот и реализација на плаќањето, а се чуваат согласно одредбите од Законот за заштита на лични податоци и не се отстапуваат на трети страни.
Информациите кои нам ни се потребни се: Име и презиме, e-mail адреса, Адреса на доставување на нарачката и телефон за контакт.
Податоците кои ги собираме и се чуваат кај нас, нема да се објавуваат, продаваат или доставуваат на трета страна освен на надлежните органи на начин определен со законските прописи на Република Македонија.

Малолетни лица не смеат да даваат лични податоци без одобрение од нивните родители или старатели и Боцка Шопинг нема намерно да собира или користи податоци од малолетни лица.

Боцка Шопинг ги превзема сите заштитни мерки за заштита на личните податоци на купувачите со цел да се минимизира ризикот од неовластен пристап и злоупотреба на истите.

Tuesday, February 11, 2020
ПОЛИТИКА НА
БОЦКА ШОПИНГ

Почитувани наши клиенти ви Благодариме за Довербата и долгогодишната соработка. Со Почит и голема благодарнос до Вас од Боцка Шопинг.

Riste Trajkov
Izrabotka na Rodendenski Dekoracii
Боцка Шопинг
Rodendenski Proizvodi
Rodendenski Proizvodi Dva
Tuesday, February 11, 2020
Контакт.
Ристе Трајков
ВИБЕР

(пишете ни на вибер за полесна комуникација)

070-554-183
Tuesday, February 11, 2020
Боцка Шопинг - дооел, Скопје
НЛБ Банка - жиро сметка
210-0712336101-32

Tuesday, February 11, 2020
riste.bocka@yahoo.com
Salfetki i Podmetaci Bocka Soping
Tuesday, February 11, 2020
Телефонски броеви на
Еко Логистик Сервис
од нивната главна канцеларија.
Tuesday, February 11, 2020
Берово
Битола
Богданци
Валандово
Велес
Виница
Гевгелија
Гостивар
Дебар
Делчево
Демир Капија
Демир Хисар

Tuesday, February 11, 2020
контакт телефон 13-990 и на 15-990 и на 071-377-744 централа за сите информации
Tuesday, February 11, 2020
ЕКО Логистик Сервис
Tuesday, February 11, 2020
Карго Експрес
Tuesday, February 11, 2020
Македонски Брод
Македонска Каменица
Неготино
Охрид
Пехчево
Прилеп
Пробиштип
Радовиш
Ресен
Свети Николе
Струга

Tuesday, February 11, 2020
Кавадарци
Кичево
Кочани
Кратово
Крива Паланка
Крушево
Куманово

Струмица
Тетово
Штип