Наша ... Маркетинг Галерија ... Наша
Tuesday, February 11, 2020
Штампање на Салфетки за секоја свеченост.
Единствени во Македонија за брендирање на салфетка во вид на фотографија.
Вашето лого во вид на фотографија може да биде нанесено на салфетка.
Вашите прослави, родендени на фирми може да ги изненадите вашите гости со брендирани салфетки.
Салфетките се секогаш бели.


Им благодариме за големата доверба на нашите клиенти.

Ви Благодариме За Довербата .......Ова се изработени производи за наши муштерии..... Ви Благодариме За Довербата .....
Почитувани наши клиенти ви Благодариме за Довербата и долгогодишната соработка. Со Почит и голема благодарнос до Вас од Боцка Шопинг.
Riste Trajkov
Izrabotka na Rodendenski Dekoracii
Боцка Шопинг
Rodendenski Proizvodi
Rodendenski Proizvodi Dva
Salfetki i Podmetaci Bocka Soping
webcounterwebsite
counter free
webcounterwebsite
МАРКЕТИНГ ГАЛЕРИЈА
LASERSKO
ПРОДАВНИЦА
-РОДЕНДЕНСКИ-СВАДБЕНИ-ЗА ФИРМА- ЗА ПРОДАВНИЦИ-ЗАПОКЛОНИ-
ПРОИЗВОДИ ШТО ГИ ИЗРАБОТУВАМЕ СПОРЕД ВАШЕ БАРАЊЕ
Your Website Title
Нај Интересните Салфетки Изработени
Боцка Шопинг - Следете не на фејзбук а за најлесна комуникација пишете ни на вибер 070554183 Опфатени градови до сега: Скопје, Валандово, Охрид, Велес, Кавадарци, Гевгелија, Струмица, Куманово, Делчево, Тетово, Кичево, Крива Паланка, Битола, Прилеп, Неготино, Штип, Струга, Виница, Гостивар, Кочани, Радовиш, Македонски Брод, Свети Николе, Богданци, Пробиштип, Ресен, Демир Капија... Скопје = Бутел, Аеродром, Кисела Вода, Лисиче, Ново Лисоче, Карпош, Порта Влае, Геге, Чаир, Рдишани, Ѓорче Петров, Сингилич, Маџари.....
Tuesday, February 11, 2020
Овде се прикажани еден мал дел од изработените производи за нашите клиенти.
Tuesday, February 11, 2020
Преку овие Видеа најлесно ви ги покажуваме нашите производи, што биле изработени за нашите клиенти.
Tuesday, February 11, 2020
Штампање на Салфетки за секоја свеченост.
Единствени во Македонија за брендирање на салфетка во вид на фотографија.
Вашето лого во вид на фотографија може да биде нанесено на салфетка.
Вашите прослави, родендени на фирми може да ги изненадите вашите гости со брендирани салфетки.
Салфетките се секогаш бели.


Им благодариме за големата доверба на нашите клиенти.

Нај Интересните Салфетки Изработени
Tuesday, February 11, 2020
Ви ги прикажуваме на најлесен начин нашите изработени производи преку видеата.
Производи што ние ги изработуваме за вас темата секогаш е интересна и креативна.
Секој наш клиент ќе добие дизајн за истата цена што е објавена на нашиот сајт но првин треба да си одбере производ.

Им благодариме за големата доверба на нашите клиенти.

Изработени Производи
Tuesday, February 11, 2020
Ви ги прикажуваме на најлесен начин нашите изработени производи преку видеата.
Производи што ние ги изработуваме за вас темата секогаш е интересна и креативна.
Секој наш клиент ќе добие дизајн за истата цена што е објавена на нашиот сајт но првин треба да си одбере производ.

Им благодариме за големата доверба на нашите клиенти.

Изработени Производи
Tuesday, February 11, 2020
Хартиени Чаши од 100 / 165 / 250 / 330 / 500 мл
Изработка на хартиени чаши со потребниот дизајн за вашиот роденен или за прослави на вашата фирма.
Количината е од една чаша па се до вашата потреба.


Им благодариме за големата доверба.

Хартиени Чаши
Боцка Шопинг - Следете не на фејзбук а за најлесна комуникација пишете ни на вибер 070554183 Опфатени градови до сега: Скопје, Валандово, Охрид, Велес, Кавадарци, Гевгелија, Струмица, Куманово, Делчево, Тетово, Кичево, Крива Паланка, Битола, Прилеп, Неготино, Штип, Струга, Виница, Гостивар, Кочани, Радовиш, Македонски Брод, Свети Николе, Богданци, Пробиштип, Ресен, Демир Капија... Скопје = Бутел, Аеродром, Кисела Вода, Лисиче, Ново Лисоче, Карпош, Порта Влае, Геге, Чаир, Рдишани, Ѓорче Петров, Сингилич, Маџари.....
Tuesday, February 11, 2020
Овде се прикажани еден мал дел од изработените производи за нашите клиенти.
Tuesday, February 11, 2020
Преку овие Видеа најлесно ви ги покажуваме нашите производи, што биле изработени за нашите клиенти.
Tuesday, February 11, 2020
Хартиен Тањир за Торта или и други работи, тањирот е со фолија заштитен од бојата.
Количината на тањирот е од еден па се според вашата потреба.
Дизајнот се изработува според ваша тема или потреба.

Им благодариме за големата доверба на нашите клиенти.

Хартиен Тањир за Торта
Tuesday, February 11, 2020
Ласерски производи од дрво од пластика од метал.
Гравирање на дрво, стакло, пластика.
Производи за свадби, родендени, украси, репроматеријали.
Производи за Соработка со оние сто украсуваат свечени манифестации.

Им благодариме за големата доверба на нашите клиенти.

Ласерски Производи Сечење Пишување