Tuesday, February 11, 2020
Едно кратено објаснување.

- Сите производи што ги изработуваме се овде објавени, најлесен начин и се  е прегледно.

- Сите производи се со Цени. (не сме ддв оврзници па така нема ддв)

- Количината е колку ви треба на вас.

- Дизајнот се прави според вашата тема на роденденот или зависи по потребата.

- Ни кажувате кој производи ви требаат и на тие се прави дизајн , ви покажуваме фотографија со дизајнот, и се прават потоа.

- Ви ги доставуваме по карго експрес од прилика им кошта од 100 до 180 денари.

- Плаќате на фактура преку уплатница или на карго - за производите .

Се што не е јасно слободно прашајте.

Ве замолуваме нарачката да биде две до три недели однапред од роденденот.

webcounterwebsite
Контакт ВИБЕР - 070-554-183 (пишете ни). Сите ЦЕНИ се на самите производи прикажани, ВЛЕЗЕТЕ во саканиот производ и имате објаснување и ЦЕНА, За да се добие квалитетен производ изработуваме она што е објавено на нашиот сајт но нормално може и да не прашате доколку нешто не е објавено.
Your Website Title
Tuesday, February 11, 2020
☺Симнете ја сликата за да може полесно да ни кажете од кој производ сакате, доколку кликнете на погледнете ја фотографијата ќе ви отвори нов таб со сликата па така може да ја симнете или сликате а потоа пратете ни ја за полесна нарачка. ► ГАЛЕРИЈА а во ИЗРАБОТЕНИ може да видите еден дел од изработени производи за нашите клиенти.


Комуникацијата со нас 99% комуницираме со текстуални пораки како на Вибер или на Фејзбук, бидеќи потребна ни е комуникацијата за поцетник затоа секоја информација може да ја добиете брзо  и едноставно.

Riste Trajkov
Rodendenski Proizvodi Dva
Izrabotka na Rodendenski Dekoracii
Salfetki i Podmetaci Bocka Soping
Почитувани наши клиенти ви Благодариме за Довербата и долгогодишната соработка. Со Почит и голема благодарнос до Вас од Боцка Шопинг.
Среќен Роденден Gezuar Ditelindjen Buon Compleanno Happy Birthday Мutlu Doğum Joyeux Anniversaire Grattis på födelsedagen
БИДЕТЕ ТРПЕРЛИВИ СЛИКИТЕ ДА СЕ ОТВОРАТ ОТИ СЕ ГОЛЕМИ ПОСПОРО СЕ ОТВАРААТ
ПОФАЛБИ КОМЕНТИРАЈ КАЖИ  ЗБОР-ДВА ЗА НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ
ПОФАЛБИ КОМЕНТИРАЈ КАЖИ  ЗБОР-ДВА ЗА НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ