webcounterwebsite
Контакт ВИБЕР - 070-554-183 (пишете ни). Сите ЦЕНИ се на самите производи прикажани, ВЛЕЗЕТЕ во саканиот производ и имате објаснување и ЦЕНА.
Your Website Title
Tuesday, February 11, 2020
Едно кратено објаснување.
-Сите производи што ги изработуваме се овде објавени, најлесен начин и се  е прегледно.
-Сите производи се со Цени.
-Количината е колку ви треба на вас.
-Дизајнот се прави според вашата тема на роденденот или зависи по потребата.
-Ни кажувате кој производи ви требаат и на тие се прави дизајн , ви покажуваме фотографија со дизајнот, и се прават потоа.
-Ви ги доставуваме по карго експрес од прилика им кошта од 100 до 180 денари.
-Плаќате на фактура преку уплатница или на карго - за производите .
Се што не е јасно слободно прашајте.
Ве замолуваме нарачката да биде две до три недели однапред од роденденот.

Riste Trajkov
Rodendenski Proizvodi Dva
Izrabotka na Rodendenski Dekoracii
Salfetki i Podmetaci Bocka Soping
Tuesday, February 11, 2020
☺Симнете ја сликата за да може полесно да ни кажете од кој производ сакате, доколку кликнете на погледнете ја фотографијата ќе ви отвори нов таб со сликата па така може да ја симнете или сликате а потоа пратете ни ја за полесна нарачка. ► ГАЛЕРИЈА а во ИЗРАБОТЕНИ може да видите еден дел од изработени производи за нашите клиенти.
Комуникацијата со нас 99% комуницираме со текстуални пораки како на Вибер или на Фејзбук, бидеќи потребна ни е комуникацијата за поцетник затоа секоја информација може да ја добиете брзо  и едноставно.
Почитувани наши клиенти ви Благодариме за Довербата и долгогодишната соработка. Со Почит и голема благодарнос до Вас од Боцка Шопинг.