Your Website Title
counter free
counter free
~~Коментирајте Слободно За Да Знаеме колку Ви Се Допаѓа Нашата Идеа И Ваши Предлози. ~~ТвБоцка~~ Цртани - Музика - Фестивали - Учење - Едукација - Приказни - Филмови - Емисии ~ Се на Македонски јазик. Листите нонстоп се абдејтуваат па така на едно место имате буквално се. Може да не СПОДЕЛУВАТЕ нонстоп на вашите пријатели и доколку ни одговорите на нашите ПРАШАЊА ни помагате во реализација.
webcounterwebsite
webcounterwebsite
Your Website Title
Saturday, March 14, 2020
Веп страната Боцка Шопинг се потруди да ги пронајде сите МАКЕДОНСКИ снимени видеа за децата.

Боцка Шопинг ќе посвети внимание за децата и ќе се потруди да можете на едно место да ги гледате сите Македонски снимени работи за деца.
Се со цел да не лутате по YouTube, да можете на едно место да гледаат децата се што е излезено од Македонија.

Ве замолуваме доколку има некој најнов Цртан, Фестивал, Филм или во врска за учење да ни пишете.

www.bockasoping.mk

Боцка Шопинг
Izrabotka na Rodendenski Dekoracii
Riste Trajkov
Saturday, March 14, 2020
Театар +16

Театар Македонија


Еве уште нешто од нас за вас, малку дома да се изнасмеете додека можете и мислиме дека ќе најдете време за малку Театар.
Овде успеавме да ги собереме сите претстави што се објавени на YouTube, и тоа од многу театари од Македонија.
Слободно Споделете Не...
Со тоа помагате и на театарот и на вашите пријатели за добра претстава да изгледаат.


Почитувани наши клиенти ви Благодариме за Довербата и долгогодишната соработка. Со Почит и голема благодарнос до Вас од Боцка Шопинг.
Saturday, March 14, 2020
Поради YouTube што имаат ограничување на плејлистите, може да се стават 200 видеа, затоа ние имаме 199 видеа на плејлиста ставено, па така другите видеа над 199 идат во друга плејлиста.
Се надеваме дека нема да се повторат видета во оваа ситуација.
Доколку постои опција некоја за да се појават на веб страната повеќе од 200 видеа пишете во коментари Лево што се аноѓа во менито за каналите.
Доколку мислите дека треба да биде ставено некое видео или тема слободно во коментари пишете.
Само политички емисии се строго забранети друго се што може да не насмее или да не научи слободно предложете во коментари.
Не Заборавајте Да Коментирате!
Не Заборавајте Да Споделите!
Не Заборавајте Кога Имате Роденден!
Не Заборавајте Имаме и Играчки!

КОМЕНТИРАЈ
КОМЕНТИРАЈ
КОМЕНТИРАЈ
Saturday, March 14, 2020
Пишете ни ваши идеи,
што сакате да гледате,
што сакате да има на нашиот канал,
а на вас ќе ви биде олеснување во секојдневниот живот или одмори.
Олеснувањето е тоа што ќе им пуштите на вашите деца само плеј или на вашите гости.
Затоа пишете ни во  коментари а ние ќе се потрудиме да го реализираме вашиот предлог.