counter free
webcounterwebsite
Your Website Title
Среќен Роденден Gezuar Ditelindjen Buon Compleanno Happy Birthday Мutlu Doğum Joyeux Anniversaire Grattis på födelsedagen

Салфетки за секакви свечености и за секакви Фирми. 30х30см

Friday, April 17, 2020
Проверете зашто нашите салфетки се нај барани.
Пред се заради прекрасниот фото дизајн.
Разгледајте во галерија.

Подметачи за чаши - хартиени - за сите свечености и Фирми.

Friday, April 17, 2020
Проверете зашто нашите Подметачи се нај барани.
Пред се заради прекрасниот фото дизајн.
Подметачите се хартиени.
Разгледајте во галерија.

Фотографии А4 - Постер 21х29см

Вашите омилени фотографии може да се вметнат во нашиот дизајн. на задната страна има дупче за а се закачи на ѕид во вашата соба. Кликнете на сликата и ќе ги видите сите дизајни.
Friday, April 17, 2020
Проверете кој дизајн ви се свиѓа за вашите домашни фотографии да бидат вметнати во нашите дизајни. Разгледајте ги дизајните...

Производи 1 (еден) (објаснување)

Friday, April 17, 2020
ПРОИЗВОДИ 1
Производи 1 е скоро наменето највише за свечености како на пример Родендени , Слави, Свадби, Свечено отварање и др. Овде може да се пронајде и некој интересен подарок за вашите најблиски.
Производите се наменети и за Соработници што може да не исконтактираат. Сите производи се изработуваат според темата на роденденот.
Се е по Нарачка.

Производи 2 (два) (објаснување)

Friday, April 17, 2020
ПРОИЗВОДИ 2
Производи 2 е скоро наменето највише за сите Родители што можно е за потреба во домаќинството или за подароци. Овде може да се пронајде и некој интересен подарок за вашите најблиски да се порача за специални цели.
Се е по Нарачка.

За Фирми (објаснување)

Friday, April 17, 2020
ЗА ФИРМИ
За Фирми е дел наменет за секоја фирма, кажано за сите фирми зависно од тоа доколку и е потребно нешто на некоја фирма од нашите понуди.
Доколку некој сличен производ не е објавен слободно прашате дали може да се изработи.
Сите Цени за производите ги добивате со една порака на вибер.

Riste Trajkov
Izrabotka na Rodendenski Dekoracii
Rodendenski Proizvodi
Rodendenski Proizvodi Dva
Salfetki i Podmetaci Bocka Soping
Saturday, March 14, 2020
Нарачките гледајте да ги направите Две до Три недели пред роденденот.
Се изработува според ваше барање, а сите производи ви се дадени со ЦЕНИ за полесна пресметка.
Производи еден, Производи два, За Фирми, Играчки.

-Салфетка дизајн-лого една страна
-Салфетка дизајн-лого од две страни
-Подметач хартиен за чаша
-Гравирање на лесонит
-Роденденска Кутија
-Роденденска Капа
-Роденденска Покана 11х7
-Роденденска Покана 17х10
-Роденденска Покана двострана со алка
-Тањирче за грицки
-За пуканки
-За пуканки чаша 500мл
-За Марфини
-Чаша за сок 250мл (хартиена)
-Чаша за кафе 250мл (хартиена)
-Чаша за сок 330мл (хартиена)
-Чаша за кафе 165мл (хартиена)
-Чаша ќерамичка со ваш дизајн 300мл
-Лента Среќен Роденден
-Лента Име
-Лента украсна за покрај маса
-Стиродур име, букви
-Стиродур бројки
-Стиродур со слика 21х14
-Стиродур со слика 21х29
-Стиродур со фотографија 21х14
-Стиродур со фотографија 21х29
-Украс со стапче 6цм
-Украс со стапче 7цм
-Украс со стапче 8цм
-Украс со ластик
-Украс со цевка
-Украсна чаша од 100мл
-Налепница за тик так
-Налепница за бони топ
-Налепница за сок 0,33 и 0,50
-Налепница за сокче (life)
-Налепница за животинско царство
-Фото - Фотографија 15х10
-Фото - Фотографија 15х21
-Фото - Фотографија 21х30


Вашата идеа ќе биде реализирана доколку ни пишете за нарачка.

Saturday, March 14, 2020
Едно Кратко Објаснување Како Работиме...

-Сите производи што ги изработува меможе да ги видте на нашиот ВЕБ сајт, и тоа  во производи ( еден и два, за фирми ) инаку ви е се  прегледно и најлесно, на фб ставени се во еден албум производите.

-Сите фотографии се со цени.

-Количината е Колку ви треба на вас.

-Дизајнот се прави според вашата тема на роденденот.

-Ви ги доставуваме по карго од прилика им кошта од 100 до 180 денари доставата.

-Плаќате на карго или на фактура за производите.
Се што не е јасно слободно прашајте.
Ве замолуваме нарачката да биде две до три недели однапред од роденденот.

Saturday, March 14, 2020
Почитувани наши клиенти и соработници, поради КОРОНА вирусот моментално нарачките се минимални и затоа на сите наши фб страни се рекламира Телевизискиот Канал за Деца.
Тв Боцка.
ВАША ТЕЛЕВИЗИЈА ЗА ДЕЦА <<ТвБоцка - Македонија>>
(...СпОдЕлИ го нашиот предлог за доброто на сите родители. сПоДеЛи...)
на нашата веб страна може да гледате
@#УЧИМЕ ЗАЕДНО#@
@#ЦРТАНИ ЗА ДЕЦА#@
@#МУЗИКА ЗА ДЕЦА#@
@#ФЕСТИВАЛИ ЗА ДЕЦА#@
@#ЕМИСИИ ЗА ДЕЦА#@
@#ФИЛМЧИЊА ЗА ДЕЦА#@
@#ПРИКАЗНИ ЗА ДЕЦА#@
@#ДЕЦАТА КАЖУВААТ#@
(сите видеа се на Македонски), за да може само да пуштите плај, а да не барате.
Ние се потрудивме и ќе продолжиме да ги абдејтуваме нонстоп плејлистите на овие неколку канала.

Изработка на РОДЕНДЕНСКИ производи. Изработка според ТЕМАТА на роденденот. Изработка според ВАША идеа.Изработка на РОДЕНДЕНСКИ производи. Изработка според ТЕМАТА на роденденот. Изработка според ВАША идеа.
Почитувани наши клиенти ви Благодариме за Довербата и долгогодишната соработка. Со Почит и голема благодарнос до Вас од Боцка Шопинг.
НАША ПОНУДА ЗА ВАС И ВАШЕТО СЕМЕЈСТВО
Back
Next
- ЗГРАПЧИ ЈА ИДЕАТА! - БИДИ И ТИ СОВРЕМЕН! - ВЕРУВАЈ ВО НАС! - ЗАЕДНО ДО ПРЕКРАСЕН ПРОИЗВОД!
СЕКОГАШ МОЖЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ ВО ДЕЛОТ КОМЕНТАР СО ТОА И НА ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ ИМ ПОМАГАТЕ ДА СЕ ОДЛУЧАТ ЗА НАШИТЕ ПШРОИЗВОДИ!
- ВИСТИНАТА СЕКОГАШ Е ЕДНА И ДОВЕРБАТА Е ВРЕДНА -
Tuesday, February 11, 2020
Што е најважно да знете во врска за изработка на вашите производи.
За роденденот на вашето дете е скоро исто како кога се закажува свадба порано и затоа ве поцетуваме нарачките да бидат закажани порано три до четри недели пред роденденот за да може да го имате она што го сакате.

Riste Trajkov
Izrabotka na Rodendenski Dekoracii
Боцка Шопинг
Rodendenski Proizvodi
Rodendenski Proizvodi Dva
Salfetki i Podmetaci Bocka Soping
<<РОДЕНДЕН